WINE NOT?- Wine Delivery

//WINE NOT?- Wine Delivery

Wine Shop and DeliveryVa invitam in magazinul nostru pentru a povesti pe indelete fiecare sticla. Dupa ani intregi de analize si cautari am ajuns la o selectie extrem de atenta cu vinuri din toate regiunile Romaniei. Am pus accentul in special pe soiurile romanesti, reprezentative pentru noi, dar si pe vinurile albe  de Transilvania sau pe vinurile rosii din Feteasca Neagra. Reprezentam crame de calitate, atat mici, de familie, cu vinuri limitate cat si crame mari, dintre cele mai importante din Romania. In plus, in ultimii ani am inceput o selectie profesionista pentru vinurile de import. Participam la targurile de profil din Europa, degustam, analizam si alegem cele mai interesante vinuri. La ora actuala colectia noastra cuprinde vinuri de peste tot din lume, atat din Italia, Franta, Spania sau Portugalia, cat si cele din Lumea Noua, Australia, Noua Zeelanda, Chile sau Statele Unite Ale Americii. Am incercat sa aducem soiurile emblema din fiecare regiune de pe glob, cu povestea fiecarui vin, soi sau regiune.

Va asteptam sa le descoperim impreuna.Daca va este greu sa veniti la noi, vom veni noi la dumneavoastra. Sunati la 0369.80.10.60 si comandati minim 6 sticle din magazinul nostru din lista completa de vinuri.
Noi vi le vom livra gratuit oriunde in Sibiu. Si ca sa incurajam serviciul de „Wine Delivery” vom oferi si un discount de 10% din pretul de magazin, afisat in lista. Daca insa nu aveti timp va prezentam mai jos cateva selectii facute de noi, pe care le schimbam periodic. Va recomandam sa le incercati, comandandu-le online.
Va garantam cel mai bun pret posibil iar livrarea este gratuita.

Contact :

Strada Targu Vinului nr. 11, Sibiu
0369.80.10.60
office@winenot.eu

Ovidiu Balaban – 0722.34.88.95, ovidiu@winenot.eu

2020-04-10T10:54:28+00:00