Sesiuni Gratuite de Coaching

/, Uncategorized/Sesiuni Gratuite de Coaching

Sesiuni Gratuite de Coaching pentru MembriiDeoarece coachingul este o activitate orientată către oferirea de suport și îndrumare personalizată a persoanelor aflate în procese importante de schimbare, Maria Desmons-Macrea vrea să vină în sprijinul membrilor CFAS care doresc suport în această perioadă de criză. Astfel, pentru a trece cu brio peste provocările curente și pentru a creiona deja pașii următori, toți membrii pot beneficia, pe perioada crizei, de sesiuni de coaching telefonice, pro bono. 

Maria are peste 10 ani de experiență în design și livrarea de cursuri, consultanță și coaching. Pasionată de lucrul cu oamenii și facilitarea procesului de dezvoltare a fiecărei persoane cu care interacționează, Maria este convinsă că nu există ”rețete pentru succes” care pot fi aplicate universal. Astfel, bazându-se pe un număr de modele validate, precum și pe o vastă experiența de lucru cu varii organizații din diferite industrii, ea generează – împreună cu participanții – soluții personalizate cu impact transformațional pentru individ și organizație.  

Majoritatea clienților din portofoliu provin din industriile automotive, a ospitalității, a sănătății și a utilităților. De asemenea, oferă cursuri pro-bono pe teme precum bunăstarea personală și gestionarea stresului, un stilul de viață sănătos și dezvoltare de competențe pentru tineri și organizații non-profit.

Senior associate al firmei internaționale TPC Leadership (https://tpcleadership.com),  Maria a livrat peste 3000 de ore de cursuri pe teme de leadership, strategie, managementul și îmbunătățirea performanței, servicii clienți, management inter-cultural și alte soft skills  în România, Suedia și China (unde a și a lucrat timp de patru ani). În 2019, a finalizat formarea de Coach pentru indivizi și echipe (acreditată de International Coach Federation). 

2020-04-15T11:04:44+00:00