ADECCO – Open for Business

//ADECCO – Open for Business

ADECCO Romania – OPEN FOR BUSINESS

Adecco România și-a deschis primul branch în afara capitalei în anul 2000 în Timișoara. An de an am dezvoltat parteneriate de business puternice cu cele mai reprezentative companii din România. Bazându-ne pe nevoile locale ale clienților noștri, am deschis noi branch-uri în orașele mari din România, ajungând la un număr de 15 sucursale. În anul 2017, Adecco România a intrat în cel de-al șaselea an în care este lider local de piață, adăugând continuu noi servicii și dezvoltându-le pe cele existente în strânsă legătură cu complexitatea mediului de business. Poziția de lider în termeni de turnover anual, număr de angajați temporari și poziții de permanent placement închise, este în același timp atât o realizare, cât și o responsabilitate. Acest status ne dă oportunitatea de a inova în termeni de sub-servicii HR și de a aduce valoare adăugată partenerilor noștri prin fiecare proiect HR.

În acest moment, Adecco România oferă servicii HR 360 de grade, începând cu studiile salariale care au ca scop furnizarea de informații exacte legate de piață și finalizând cu serviciile de outplacement.

Pentru mai multe detalii accesati acest link: https://www.adecco.ro/open-for-business/

5 motive pentru care alegi să lucrezi cu o agenție de HR – Refuzați să lucrați cu o agenție de recrutare? Ați auzit povești de groază? Sau chiar dvs. ați trecut printr-una? În recrutare nu există o abordare unică pentru toate pozițiile deschise; este nevoie de timp, resurse și cunoștințe pentru a încerca diferite strategii care să ducă la candidații doriți.

https://www.adecco.ro/5-motive-pentru-care-alegi-sa-lucrezi-cu-o-agentie-de-hr/ADECCO SIBIU, Strada Rennes Nr.21, Parter, Sibiu 550006

2020-04-10T10:23:04+00:00